Impact caută constructori pentru încă 18 blocuri lângă pădurea Băneasa

Impact Developer & Contractor va organiza o licitaţie pentru etapa a 7-a din Greenfield, etapă care va cuprinde 18 blocuri, au declarat reprezentanţi ai dezvoltatorului pentru revista Constructiv.

impact-director

În anii din urmă, pentru Impact au lucrat sau lucrează în continuare firme precum Devbon din Bucureşti (ca antreprenor general), Das Instalaţii din Iaşi, Eren Braşov, Ulba Construct, Profesional Construct (pe partea electrică), FarEst (ca furnizor de tâmplărie), TopWood pentru parchet, acestea fiind doar o parte din firmele care au pus umărul la ridicarea blocurilor din Greenfield Băneasa.

Dezvoltatorul are acum 25 de ani de activitate şi e primul dezvoltator imobiliar privat de calibru din România.

În plus, noul şef al Impact, polonezul Bartosz Puzdrowski, a declarat azi într-o conferinţă de presă, că vor să mai construiască două proiecte, unul pe un teren pe care-l deţin în Ghencea (26 hectare) şi altul pe un teren deţinut pe Barbu Văcărescu. Proiectul din Ghencea e prins încă în birocraţia autorizaţiilor iar celălalt e încă la faza de concepere a proiectului. De asemenea, dezvoltatorul mai are în plan să cumpere două terenuri.

Revenind la Greenfield Băneasa, la acesta se lucrează acum la etapele 5-6, cu 11 respectiv 10 blocuri. Etapa a 7-a încă nu e demarată.

Acest din urmă segment din Greenfield, numit Cartierul Platanilor, va avea deci 38 de blocuri cu un total de 888 de apartamente.

Faza a treia din Greenfield ar putea să înceapă anul viitor şi e planificată să aibă în total 65 de blocuri cu 3.155 de apartamente.

Cât despre vânzări, acestea nu par a fi o problemă. “Din cele 924 de apartamente din Cartierul Salcâmilor am vândut deja cam 730 de apartamente.Se rezervă în medie cam 30 de unităţi lunar”, a declarat Octavian Matache, director de vânzări şi marketing al Impact.

Anul viitor se va amenaja un parc de 6.000 mp cu diverse alte atracţii. De asemenea, în pregătire este şi Greenfield Plaza, care va avea, printre altele, un Mega Image, un restaurant, sală de sport, spa, toate cu o investiţie estimată de 5 milioane de euro.