Ovidiu Șandor începe construcția cartierului de pe terenul fostei ILSA din Timișoara

Omul de afaceri Ovidiu Șandor începe în această toamnă construcția cartierului de pe terenul fostei platforme industriale Industria Lânii din Timișoara, conform Adevărul. Vor fi ridicate 1.200 de apartamente, dispuse în mai multe clădiri, cu o înălţime de 5-6 etaje înspre canalul Bega, ajungând la imobile înalte spre bulevard. De asemenea, va fi construită o clădire de birouri de nouă generaţie ce va avea o componentă generoasă de servicii şi lifestyle deservind întregul areal cuprins între Punctele Cardinale şi Piaţa Badea Cârţan.

Ovidiu Şandor şi-a anunţat intenţia de a acorda un interes special amenajării şi integrării urbane, fiind interesat deopotrivă să creeze o serie de servicii şi funcţionalităţi atractive, precum un parc nou, locuri de joacă pentru copii, gym prevăzut cu piscină sau pistă de alergat, restaurante, cafenele. „Conceptul prezentat, în armonie cu amenajările recente ale malurilor Begăi, a primit aprecieri pozitive din partea comisiilor de avizare. Lucrăm la ultimele detalii pentru finalizarea conceptului, obţinerea autorizaţiior necesare şi pregătirea şantierului. Investiţia este una de anvergură: vorbim de primul cartier nou, în adevăratul sens al cuvântului, construit în Timişoara după Revoluţie, cu toate funcţiile pe care o asemenea investiţie le înglobează. Vom construi apartamente moderne, de calitate, birouri de nouă generaţie şi vom completa întregul concept cu o componentă coerentă de servicii, funcţiuni culturale, sportive şi de educaţie “, a spus Şandor, citat de Adevărul.

Omul de afaceri a achiziţionat recent terenul de cinci hectare ce a aparțiunut fostei platforme industriale Industria Lânii din Timișoara pe care intenționează să dezvolte un cartier şi o clădire de birouri. Șandor a preluat doar terenul liber de clădiri, nu şi clădirea lângă sediul RATT, care se află de foarte mulţi ani în construcţie pe bulevardul Take Ionescu.