Hanner va livra în 2017 alte două blocuri din complexul The Park

Dezvoltatorul lituanian Hanner va livra în acest an două noi blocuri din proiectul rezidențial The Park din apropierea parcului Tineretului, București. Primul dintre ele, de 130 de apartamente, va fi gata în această primăvară, iar cel de-al doilea va fi terminat în partea a doua a lui 2017. În total, proiectul The Park va avea 450 de apartamente, iar investiţia a fost susţinută de surse proprii.

În plus, compania va mai da în folosință, tot anul acesta, și un proiect amplu de amenajare peisagistică cu spații de joacă și de petrecere a timpului liber moderne care a atras investiții totale de 500.000 de euro.

Prima clădire din ansamblul rezidențial cu 69 de apartamente a fost livrată în a doua jumătate a anului 2014 și vândută integral până la finalul anului 2015. În luna mai 2016 a fost dată în folosință clădirea doi din proiectul The Park Apartments formată din 121 de apartamente.

“Segmentul mediu-superior a devenit foarte activ în piață în ultimii doi ani. Noi am reușit să gândim un produs adaptat pe nevoile acestui segment, cu un accent foarte mare pus pe calitatea construcției, pe serviciile oferite comunității sau pe consultanța acordată pe parcursul întregului proces de achiziție”, a declarat Silviu Grigorescu, director general Hanner România. The Park Apartments dispune de o echipă proprie de vânzări gândită pentru a oferi servicii complete clienților care pornesc de la prezentarea atributelor tehnice ale construcției, client service, consultanță financiară și consultanță de design.

Doar 18% din tranzacțiile efectuate anul trecut au fost realizate cu ajutorul unor credite tip Pima Casă. Mai mult de o treime dintre clienți au ales să finanțeze tranzacțiile cu sume cash, o parte dinre aceștia realizând achiziții tip upgrade imobiliar, respectiv au vândut un imobil mai vechi și au ales un apartament nou cu avantaje tehnice superioare oferite. Jumătate dintre clienții The Park Apartments au optat pentru finanțarea