Metropolitan Residence construiește 230 de apartamente în zona Herăstrău

Metropolitan Residence a anunțat că va dezolta un proiect pe segmentul ultra-premium, numit Crown Towers, ce prevede construcția a 230 de apartamente pe un teren din zona Herăstrău, Investiția se va ridica la 100 milioane de euro iar proiectul va fi realizat în două etape, scrie News.ro.

În afară de cele 230 de apartamente, Crown Towers va avea şi spaţii adiacente pentru birouri, retail, Spa, sală de fitness şi piscină, pe o suprafaţă totală de aproximativ 10.000 mp.

În prima fază se vor construi 156 de apartamente, cu suprafeţe cuprinse între 90 şi 650 mp şi un corp de clădire cu spaţii de birouri, care vor avea în total o suprafaţă de 4.530 mp. Prima fază se estimează că va fi finalizată până la sfârşitul anului 2021.

În cea de-a doua etapă a proiectului, se vor construi apartamente şi birouri, dar şi un centru de agrement, cu Spa, piscină şi sală de fitness.

Printre facilităţile high-end ale viitoarelor apartamente se numără posibilitatea de a personaliza compartimentările interioare şi sistemul smart integrat, prin care cumpărătorii vor putea să-şi controleze locuinţa.

Proiectul este realizat de biroul de arhitectură Bărsan&Partners.

„Clienţii sunt tot mai bine informaţi pe acest segment high-end şi au aşteptări tot mai mari, cerinţe mai sofisticate. Crown Towers va fi un produs nou, care le va oferi stilul de viaţă cosmopolit pe care şi-l doresc, atât prin locaţie, cât şi prin design şi prin servicii, oferindu-le posibilitatea de a-şi personaliza la maximum apartamentele şi punându-le la dispoziţie un sistem smart home care va schimba complet modul de interacţiune cu spaţiul de locuit”, afirmă Silviu Grigorescu, general manager Metropolitan Residence.