Häfele schimbă cheia tradițională, metalică într-una fiabilă, digitală pentru accesul în industria hotelieră

Häfele, companie care activează în domeniul producției și comercializării de accesorii și feronerie pentru mobilier, precum și sisteme electronice de control al accesului, îmbunătățește managementul camerelor de hotel prin accesul securizat Dialock, printr-un parteneriat cu Interel, furnizor specializat în sisteme de manangement în rețea. Astfel, oaspeții unui hotel își vor putea folosi smartphone-ul ca pe o cheie, cu ajutorul unei aplicații.

„Ne dorim ca prin aceste inovații sa preîntâmpinăm nevoile clienților noștri cu produse noi și sisteme ce contribuie la îmbunătățirea stilului lor de viață aflat într-o continuă schimbare. Grație parteneriatului cu Interel, tehnologia Dialock propune hotelierilor o aplicație cu numeroase avantaje și beneficii, care reduce investiția și costurile de operare, sporește confortul clienților, dar și maximizează condițiile de securitate, o cerință tot mai des întâlnită în piață și care pentru România va însemna alinierea la standardele internaționale”, a declarat Rodica Popescu, Managing Director Häfele România.

Cooperarea dintreHäfele și Interel aduce noi perspective în automatizarea activității din hoteluri, iar Dialock oferă o gestionare simplă și coordonată a drepturilor de acces ale oaspeților, angajaților sau personalului din exterior cu un consum redus de energie și respectarea celor mai exigente norme de securitate.

Tradiționala cheie metalică devine astfel, o cheie fiabilă, digitală ce permite utilizatorilor de smartphone să acceseze diverse servicii prin intermediul unei aplicații disponibile pe telefoanele mobile și tablete. De la rezervarea camerei de hotel, cazarea, accesul în zona SPA sau în restaurant, până la efectuarea plăților, toate acestea pot fi realizate printr-o simplă atingere a smartphone-ului, acesta devenind o cheie sigură și multifuncțională datorită tehnologiei Bluetooth.

Inovația Dialock reinventează industria hotelieră printr-o experiență simplă, practică și digitală ce aduce îmbunătățiri atât în desfășurarea activității zilnice, cât și în satisfacția utilizatorilor. De asemenea, sistemul poate fi adaptat individual, în funcție de necesități folosind programe personalizate și, de asemenea, poate fi integrat în sistemele electronice, inclusiv în cele deja existente.