Eren Cons construiește 200 de locuințe în sectorul 6 al Capitalei

Compania braşoveană Eren Cons, parte a Eren Grup, va construi un nou ansamblu rezidenţial în Bucureşti, după ce a încheiat un acord cu dezvoltatorul Triplea Holdings, scrie BizBrasov.ro. Complexul, care va fi situat situat în sectorul 6 din Bucureşti, va fi realizat în trei etape, totalizând peste 200 locuinţe – garsoniere, apartamente de 2 şi de 3 camere.

Accesul este foarte facil, având în apropiere centre comerciale precum Kaufland, mall-urile Plaza, Afi Cotroceni, Parcul Brâncuși și Drumul Taberei, școli și grădinițe. De asemenea, este poziționat foarte aproape de toate tipurile de mijloace de transport în comun, iar la câteva minute de complex se construiește stația de metrou Ialomiței (Kaufland Valea Oltului).

Anul trecut, Eren Cons a fost desemnată de către dezvoltatorul imobiliar Impact contractor general pentru ridicarea a şapte imobile de locuinţe în complexul Greenfield din Băneasa. Valoarea contractului este de circa 5,7 milioane de euro, fără TVA.

Grupul de firme Eren este controlat de Paul Iulian Enache, fiul fostului antrenor al FC Braşov, Tractorul şi ICIM, Paul Enache. Compania Eren Cons a avut în 2016 o cifră de afaceri de 46,35 milioane de lei (puţin peste 10 milioane de euro) şi un profit de 1,55 milioane de lei. Printre construcţiile la care a contribuit firma braşoveană se numără Patinoarul Olimpic din Braşov, precum şi Bazinul Olimpic din aceeaşi localitate.