Parcarea supraetajată de la Openville Timișoara va fi gata în toamnă

Parcarea supraetajată din ansamblul mixt Openville va devină funcţională în toamnă, scrie tion.ro. Constructorii au finalizat lucrările de infrastructură și demisolul parcării, iar în prezent se înalță parterul. Parcarea va fi printre cele mai mari de acest fel din România (23.000 mp suprafaţă desfăşurată) şi va pune la dispoziţia clienţilor peste 900 de locuri, configurate pe şase niveluri: demisol, parter şi patru etaje.

Odată cu ridicarea ansamblului Openville vor fi disponibile, în total, peste 4.050 de spaţii de garare, care se vor regăsi în parcarea Iulius Mall Timişoara, atât în parcarea supraetajată aflată în amenajare, precum şi într-un nou spațiu subteran ce urmează a fi construit pe locul actualei parcări exterioare din faţa mall-ului.

Investiţia companiei IULIUS în parcarea supraetajată, parte componentă a proiectului Openville, este estimată la peste 11 milioane de euro. Parcarea va fi ultramodernă, dotată cu tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu lifturi şi instalaţii de supraveghere video. Şoferii vor găsi foarte uşor locurile libere datorită unui sistem inteligent de management şi panotaj. Tot pentru confortul clienţilor, o pasarelă pietonală va conecta parcarea supraetajată de mall, facilitând accesul direct în interiorul acestuia.

În plus faţă de spaţiile deja existente, Administraţia Iulius Mall a creat suplimentar trei zone de parcare supraterane, semnalizate şi foarte uşor accesibile din principalele artere rutiere.

Openville Timişoara reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro. Ansamblul va fi cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din Vestul ţării, care va reprezenta centrul birourilor din întreaga regiune şi principala destinaţie de cumpărături şi recreere.