Cele mai noi proiecte rezidențiale din Pitești

Omul de afaceri Cristi Prodănel şi patronii grupului de firme „Comesad”, fraţii Dumitru, au început construcţia celui mai mare proiect rezidenţial din Piteşti, conform ziaruldearges.ro. Este vorba despre un complex de blocuri ce însumează 250 de apartamente, construite în vecinătatea „Argintex”, în zona de nord a oraşului.

De asemenea, în spatele magazinului „Lidl”, va fi construit un alt complex rezidenţial de anvergură, dar mai mic. Este vorba despre trei blocuri turn, două de 8 etaje şi unul de 9 etaje. Toate aceste blocuri vor avea 153 de apartamente şi spaţii pentru magazine, suprafaţa comercială fiind de 570 mp. În vecinătatea blocurilor, dezvoltatorul imobiliar va construi şi o parcare supraterană cu trei etaje.

Conform Planului Urbanistic de Detaliu, aprobat de Consiliul Local, noul complex rezidenţial va avea 182 locuri de parcare (112 supraterane). Dezvoltatorul imobiliar este omul de afaceri Marian Frâncu, prin firma sa, Energomontaj Grup din Bascov. Terenul pe care se vor construi cele trei blocuri turn a fost cumpărat în primăvara acestui an de la cunoscutul om de afaceri Gheorghe Badea.