Impact ridică un complex rezidențial pe un teren de lângă mall-ul Promenada București

Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor, controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, cumpără un teren de 5,5 hectare în zona mall-ului Promenada din Bucureşti, unde va ridica un ansamblu rezidenţial.

„În data de 16 octombrie 2017, Impact Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar privat din România, a semnat o scrisoare de intenție pentru achiziția unui teren cu suprafața de 55.000 mp de la NUSCO Imobiliaria SRL. Este vorba de un lot de teren situat în București – sectorul 2, în zona Promenada, care reprezinta un puternic pol comercial, de birouri si rezidential al capitalei. Aici Impact intenționează dezvoltarea unui nou ansamblu rezidențial de calitate, care să răspundă cererii în creștere a zonei”, se arată într-un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti.

Impact a mai cumpărat recent cu 9 milioane de euro un teren de 26.000 mp, în zona Barbu Văcărescu, teren care face parte dintr-un lot de aproape opt hectare, unde este complexul de divertisment Zone Arena, folosit pentru evenimente şi concerte. Compania a anunţat că va ridica acolo un ansamblu rezidenţial cu cel puţin 1.000 de aprtamente.

De asemenea, în vara aceasta a finalizat achiziţia terenului de 22.000 de mp din zona Bulevardului Expoziției, acolo unde vrea să ridice un nou proiect rezidențial cu 600 de apartamente. Zona a devenit atractivă nu doar pentru dezvoltatorii de locuințe, ci și pentru dezvoltatorii de spații de birouri.