NEPI Rockcastle a investit 30 de milioane de euro în extinderea mall-ului Shopping City Galați

Investitorul imobiliar NEPI Rockcastle a investit aproximativ 30 de milioane de euro în extinderea mall-ului Shopping City Galați, noua zonă de cumpărături urmând a fi inaugurată pe 16 noiembrie, conform Profit.ro.

Procesul de extindere și modernizare a presupus construirea unui nou nivel, dedicat zonei de divertisment, cu cinema, restaurante, cafenele și terasă exterioară. Prin acest proiect, centrul comercial adaugă celor 27.000 metri pătrații existenți o suprafață închiriabilă de 21.000 metri pătrați. Noile magazine includ branduri de fashion, beauty, accesorii și servicii: Hervis, Lee Cooper, LEVIs, Sephora, Douglas, Pandora, Kultho, MeliMelo Home, Pizza Hut, Starbucks, dar și de un cinema multiplex Cinema City, urmând ca până la finalul lunii să fie inaugurate și magazinele Pull&Bear, Bershka și Stradivarius.

NEPI Rockcastle este o companie rezultată în urma fuziunii dintre fondurile sud-africane New Europe Property Investments (NEPI) și Rockcastle. NEPI este prezent în România din 2008. Portofoliul companiei pe piața locală include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, CityPark Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.