Policolor inovează pe segmentul de produse epoxidice și poliuretanice

DEKO Professional inovează în categoria Pardoseli şi lansează  o nouă gamă de produse epoxidice şi poliuretanice, adaptate pieţei din România.

Dintre toți marii producători autohtoni de materiale decorative, Policolor este singura companie care produce pardoseli și inovează pe segmentul de epoxidice și poliuretanice.

Pardoseala autonivelantă epoxidică bicomponentă transparentă este pe bază de rășină epoxidică cu vâscozitate mică, fără solvent. Se utilizează în domeniul construcțiilor civile și industriale, în special la realizarea de pardoseli transparente epoxidice interioare, cu autonivelare, cu aspect estetic plăcut, cu rezistentă mare la uzură și medii chimice (ex: spitale, laboratoare, depozite, bucătarii, școli, expoziții, magazine, garaje). Poate fi folosit în sistem cu Deko Creative Effect. Este folosită pentru a realiză desene decorative și 3D. 

Pardoselile epoxidice decorative au aceleași caracteristici tehnice ca pardoselile epoxidice normale și, prin urmare, aceleași avantaje. În plus, ele conferă un aspect estetic superior, fiind o alternativă pentru înlocuirea gresiei, parchetului. Pe langă rolul decorativ, această pardoseală este și un bun hidroizolant, din acest motiv primele opțiuni luate în calcul în finisarea pardoselilor sunt bucătăriile, băile, holurile.

Pardoseala autonivelantă epoxidică bicomponentă are ca destinații de utilizare birourile, cabinetele medicale, garajele, showroom-urile și halele industriale supuse la trafic greu. Pe lista beneficiilor se numără aspectul de ”oglindă”, aderență excelentă pe beton, rezistentă mare la uzură, săruri, coroziune alcalină, stropiri cu petrol, benzină, uleiuri, detergenți, sucuri, vin etc. Produsele se utilizează exclusiv în sistem, prin amestecul intăritorului cu răsina. Consumul este de 1,5 kg/mp/strat de 1 mm grosime, iar aplicarea se face într-un strat de 1,5-3 mm.

Oferta Policolor este completată de pardoseala autonivelantă epoxidică tricomponentă pentru halele industriale supuse la trafic greu și de pardoseală autonivelantă epoxidică cu efect antiderapant pentru hale cu trafic mediu.

Nou lansat în gama DEKO Pardoseli este  sistemul Deko E3101 cu ioni de argint, protecție microbiană, sistem avizat de Ministerul Sănătății   și Deko LP 3111 sigilantul poliuretanic bicomponent mat, folosit ca strat de protecție la zgâriere și raze UV pentru pardoselile epoxidice.