Construcții Erbașu va construi Sala Polivalentă din Oradea

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a atribuit societăţii Construcţii Erbaşu din Bucureşti un contract în valoare de aproape 60 de milioane lei pentru construcţia sălii polivalente cu 5.000 de locuri din Oradea în locul actualei Pieţe Obor.

Contractul este în valoare de 59,66 milioane lei şi prevede proiectarea şi execuţia lucrărilor privind obiectivul de investiţii „Sala de sport Polivalentă cu capacitatea de 5.000 de locuri, municipiul Oradea, judeţul Bihor”, în cadrul subprogramului Săli de Sport din cadrul Programului Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social. Valoarea estimată a lucrării era de 61,41 milioane lei.

Durata contractului este de 87 luni: trei luni – durata prestării serviciilor de proiectare, 24 de luni – durata maximă de execuție efectivă a lucrărilor la sala de sport şi 60 de luni – perioada garanţiei de bună execuţie.

Firma Construcţii Erbaşu a fost înfiinţată în 1990. Printre lucrările realizate de societate se numără Bazinul Olimpic din cadrul complexului sportiv Dinamo, Sala Polivalentă Alexandria şi modernizarea hipodromului din Ploieşti.