Gemini Estate construiește blocuri de 12 etaje în Constanța

Gemini Estate SRL, companie controlată de Theodor Mauriand, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare pentru proiectul „Construire ansamblu rezidenţial – funcţiuni mixte”, pentru construirea mai multor clădiri în apropiere de bulevardul I.C. Brătianu, scrie Ziua de Constanța.

Terenul studiat este situat în intravilan, în Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 284, şi este proprietatea a SC Gemini Estate SRL, conform contractului de vânzare. Suprafaţa construită va fi de 12.364 mp, pe un teren cu o suprafaţă totală de 30.061 mp. Ansamblul rezidenţial va cuprinde locuinţe colective, la nivelurile superioare 3-7, respectiv 3-12. Nivelul curent va avea în componenţa sa un număr de 8 apartamente şi nodul vertical de circulaţie şi circulaţii orizontale. În cazul clădirilor cu regim de înălţime +12E, nivelurile 11 şi 12 vor avea în componenţa sa apartamente de tip duplex. La parter vor fi spaţii comerciale.

La parter, se vor amenaja locuri de parcare destinate clienţilor spaţiilor comerciale. La etajul 1 şi etajul 2, se vor amenaja locuri de parcare cu acces limitat, cele destinate locatarilor vor avea sistem individual de blocare a parcajului, iar cele destinate vizitatorilor sau cele destinate clienţilor spaţiilor comerciale vor avea sistem centralizat de plată cu ora.