Turda va avea o Sală Polivalentă nouă

Turda va avea o sală de 3.520 de locuri după ce Guvernul Dăncilă a aprobat în ultima şedinţă proiectul de hotărâre privind ridicarea acestei arene.

”Finanţarea obiectivului de investiţii se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în limita sumelor aprobate anual cu această destinaţie, din bugetul local al unităţii administrativ-teritoriale municipiul Turda, judeţul Cluj, precum şi din alte surse de finanţare legal constituite, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii”, se specifică în hotărârea adoptată de Guvern

Investiţia se va ridica în jurul sumei de 17,8 milioane de euro şi va fi efectuată în Complexul Sportiv din Turda, care mai cuprinde un stadion şi un bazin de înot, scrie turdanews.ro.

Sala va avea o capacitate de 3.520 de locuri, iar proiectul a devenit realizabil în urma insistenţelor oficialilor echipei Potaissa Turda pe lângă autorităţile locale. Aşadar, Guvernul a dat OK-ul pentru startul începerii lucrărilor, astfel că judeţul Cluj va avea două arene moderne la nivel internaţional, astfel că va putea să atragă inclusiv turnee finale.