Investiţie imobiliară turcească de 50 mil. € pe Barbu Văcărescu, lângă Kaufland

Compania de dezvoltare imobiliară Caba Group din Turcia a lansat oficial proiectul rezidențial 102 The Address, un concept imobiliar mixt, cu o investiție în valoare de 50 de milioane de euro.

În prezent se lucrează la partea de fundaţii, o parte destul de complexă, având în vedere că săpăturile se fac pentru trei subsoluri, parter plus nouă etaje.

Situat pe Strada Barbu Văcărescu nr. 102, proiectul se bucură de un amplasament deosebit, aflându-se nu departe de marile dezvoltări de birouri din zona mall-ului Promenada, dar aproape şi de bulevardul Ştefan cel Mare.

102 The Address cuprinde 273 de apartamente cu două, trei și patru camere, ce au ca termen de finalizare sfârșitul anului 2019, dar și o componentă office și una comercială.

Ansamblul va avea 503 locuri de parcare, atât supraterane, cât şi subterane, ce vor fi distribuite pe trei etaje.

Pentru comercializarea apartamentelor, Caba Group a încheiat un contract de reprezentare exclusive cu agenția de consultanță imobiliară Premier Estate Management. Banca parteneră a proiectului este Garanti Bank.

Showroom special

O altă parte destul de rar întâlnită este aceea că dezvoltatorul a inaugurat un showroom care cuprinde un apartament în mărime naturala, showroom a cărui amenajare a însemnat o investiție de 500.000 euro.

Intențiile dezvoltatorului sunt să demareze și alte proiecte în Capitală, iar investiţiile din viitorul apropiat ar putea fi de încă 100 de milioane de euro, potrivit reperzentanţilor dezvoltatorului.

Diversitatea unităților locative

102 The Address conține un mix de 23 de tipuri de apartamente, în funcție de suprafață și compartimentare.

Prețurile de achiziție pornesc de la 90.000 de euro, ceea ce corespunde unui preț de 1.500 euro pe metru pătrat construit. Cele 23 de tipologii sunt grupate în trei categorii majore, în funcție de numărul de camere. Interesant este că 94 de unități au fost deja vândute.

Ansamblul cuprinde 218 apartamente cu două camere cu 13 tipuri de compartimentări. Suprafețele pot ajunge până la 77 de metri pătrați.

Locuințele cu trei camere au suprafețe de până la 123 de metri pătrați. Acestea sunt prevăzute cu două băi complet utilate, iar cumpărătorii pot opta pentru apartamente care să aibă una sau două terase (deschise sau închise), de până la 34 de metri pătrați.

Unitățile locative compartimentate în patru camere au suprafețe de până la 129 de metri pătrați și sunt prevăzute de terase generoase. Acestea sunt orientate spre răsărit.

Finisaje și dotări premium

Printre avantajele proiectului se numără și calitatea superioară a facilităţilor şi finisajelor – termosistemele de ventilaţie şi materialele din aluminiu ale faţadei, balustradele din sticlă laminate, ascensoarele tip duplex Schindler. Toate apartamentele, indiferent de numărul de camere și tipul compartimentării alese, beneficiază de finisaje și dotări moderne, de calitate superioară.

● Gresie și faianță Porcelanosa și Marazzi
● Parchet triplu stratificat de 14 mm din lemn natural
● Centrala proprie Viessmann, De Dietrich sau Buderus, cu boiler încorporat
● Produse sanitare din gama Villeroy & Boch, Laufen, Duravit, Kludi, Grohe sau Hans Grohe
● Corpuri de iluminat marca Pelsan sau Arlight
● Sistem electric ce respectă standardele Legrand
● Compartimentările interioare realizate cu materiale din gama de top a producătorilor Siniat și Rigips
Pe lângă componenta rezidențială, ansamblul de pe Barbu Văcărescu cuprinde atât o componentă comercială, cât și una office. Aici se găsește, astfel, atât un spațiu comercial, cu o suprafață de 2.916 metri pătrați, cât și 12 birouri spațioase, de până la 195 de metri pătrați.

Despre Caba Group

Caba Group reprezintă un grup de companii reunite cu activitate în diverse domenii de business precum construcții și imobiliare, producție de energie electrică din surse regenerabile și turism.

Activitatea de construcții a început încă din 1998 sub denumirea CABA și a constat în construcția de proiecte de infrastructură de mare anvergură și locuințe în Ankara și alte orașe importante din Turcia.