Globalworth Plaza va găzdui noul sediu al CCC

Globalworth a semnat un acord de închiriere pentru Globalworth Plaza cu CCC, unul dintre cei mai mari producători și retaileri de încălțăminte din Europa. Noul sediu CCC din București va ocupa două etaje în clădirea de birouri situată pe strada Pipera.

„Suntem încântați să avem CCC în clădirea de birouri Globalworth Plaza și să fim parteneri cu una dintre cele mai mari companii de încălțăminte din Europa. Noul sediu le va oferi angajaților echilibrul perfect dintre spațiul de lucru, retail și multe alte facilități, toate acestea în cel mai nou și mai dinamic hub de business din București. Prin urmare, suntem siguri că vor găsi aici mediul de lucru productiv, confortabil și creativ pe care îl căutau”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth.

„Am găsit, în cele din urmă, spațiul de birouri potrivit pentru compania noastră în România. A durat destul de mult până am luat decizia, dar a meritat așteptarea. Globalworth și CCC vor avea o importantă și lungă colaborare, și sperăm că, în viitor, nu numai pentru închirierea de spații de birouri”, a menționat Joanna Jozwiak, Manager General RO la CCC.

CCC va inaugura noul birou din Globalworth Plaza la începutul anului 2019. Tranzacția a fost intermediată de Knight Frank, un partener pe termen lung al Globalworth.

„Intermedierea acordului de închiriere dintre Globalworth și CCC a însemnat reunirea a două dintre cele mai mari companii din Europa Centrală și suntem încântați că am făcut parte din acest proces. Suntem convinși că angajații CCC se vor îndrăgosti de noul lor spațiu, mai ales pentru că este un birou unic, cu o priveliște uimitoare, tavane înalte și beneficiază de o terasă generoasă. Având în vedere tipul de business al clientului, am căutat în mod strategic un spațiu în imediata apropiere a unui centru comercial, pentru a răspunde cel mai bine nevoilor acestuia. Globalworth înțelege cerințele pieței, fiindo companie orientată către găsirea celor mai bune soluții și adaptarea în funcție de personalitatea fiecăruia dintre partenerii săi”, a adăugat Lucia Buleac, Consultant Divizia de Birouri, Knight Frank România.

Globalworth Plaza este o clădire de birouri de Clasa „A” cu multipli chiriași și o vizibilitate excelentă, situată în partea de nord a Bucureștiului, la intersecția dintre strada Pipera și bulevardul Barbu Văcărescu. Clădirea este al treilea cel mai înalt turn de birouri situat în noul sector de afaceri din București, iar printre chiriași se numără Patria Bank, Anima, Printec, Coface și Amoma. Globalworth Plaza a fost complet renovată în 2017 și a primit acreditarea BREEAM Excellent.