Prime Kapital ridică cinci clădiri lângă stația de metrou Jiului

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar regional Prime Kapital anunță al doilea proiect rezidențial, Marmura Residence, compus din cinci clădiri ce vor găzdui în total 458 de apartamente, grupate în 4 categorii: studio-uri duble, 2, 3 și 4 camere.

Situat în Bucureștii Noi, în apropierea stației de metrou Jiului, proiectul asigură un acces facil spre centrul orașului și spre zona de birouri din nordul Capitalei. Marmura Residence este dezvoltat pe un teren de 1,5 hectare și include 5.700 m.p. spații verzi, 1.700 m.p. zona de retail și servicii și 1.000 de m.p. ce vor fi destinați spațiilor de coworking.

Construcția va începe în primăvara anului 2019, iar primele unități vor fi predate în 2020. În linie cu angajamentul Prime Kapital de a îmbunătăți standardele din piață, Marmura Residence este dezvoltat în jurul conceptului de comunitate și dispune de spații și terase verzi generoase, pază în sistem 24/7 și zone cu acces restricționat al mașinilor pentru a garanta siguranța locatarilor într-un spațiu urban, atent proiectat. Proiectul va pune la dispoziția viitorilor proprietari zone comerciale ce vor asigura servicii adaptate nevoilor de zi cu zi.

Costul apartamentelor va porni de la 58.000 de euro, acestea putând fi achiziționate și prin intermediul soluției FlexAssist, disponibilă în oferta Prime Kapital.

„Zona Bucureștii Noi devine tot mai mult una dintre cele mai atractive zone ale capitalei, cu infrastructură solidă, la a carei dezvoltare au contribuit proiectele rezidențiale si de birouri apărute în ultimii ani. Marmura Residence răspunde tuturor nevoilor viitorilor proprietari: divertisment, spații comerciale, spații de coworking, terase și zone verzi generoase. Obiectivul este ca proiectul să devină un hub important în zonă, atât datorită locuințelor de calitate, cât și spațiilor comunitare care vor putea găzdui întâlniri, evenimente și expoziții. Avem convingerea că Marmura Residence va atrage un mix foarte variat de locuitori cu stiluri de viață unice”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Kapital.

Prime Kapital a lucrat cu unii dintre cei mai apreciați designeri din piața rezidențială, realizand un proiect cu o estetică minimalistă, cu o abordare modernă, punând accentul pe calitate. Suprafețele generoase, terasele și spațiile verzi bogate, oferă un refugiu de la agitația orașului. Designul modern și funcțional asigură un standard de viață înalt, oferind toate premisele unui cămin primitor.

Anul acesta, Prime Kapital a anunțat o altă premieră – dezvoltarea proiectului Avalon Estate, cel mai mare ansamblu rezidențial integrat din București, care va cuprinde 733 de unități personalizate (vile, townhouse-uri și apartamente), la cele mai înalte standarde. Primele 39 de unități cuprinse în proiect au fost deja puse în vânzare în sistem early-bird la începutul lunii noiembrie, peste 60% dintre ele fiind deja rezervate.