ibis Bucharest Politehnica se va deschide în T3 2020

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels – grup de lider mondial în domeniul turismului și al stilului de viață – în Europa de Est, își continuă expansiunea dinamică în România prin semnarea unui contract de management pentru hotelul ibis Politehnica din București cu partenerul și investitorul Novum Business Services SRL.

„ibis este brandul economic lider la nivel mondial care se potrivește perfect acestei locații, datorită proximității sale față de cel mai mare centru universitar din România, pe de o parte, și, pe de altă parte, față de unul dintre cele mai vibrante cartiere de afaceri din București. Prin aderarea la rețeaua ibis, această proprietate se va mula perfect ambițiilor noastre în ceea ce privește investițiile”- adaugă Adrian Gheorghe de la Novum Business Services SRL.

Deschiderea ibis Bucharest Politehnica este planificată pentru T3 2020. Hotelul va oferi 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie.

Hotelul nou construit va fi situat în partea central-vestică a capitalei, identificându-se cu zona Orhideea, pasajul Basarab și proximitatea stațiilor de metrou Grozăvești, Petrache Poenaru și Politehnica, ce formează viitorul nucleu de birouri al Bucureștiului.

„Odată cu deschiderea ibis Bucharest Politehnica, dezvoltăm în continuare portofoliul AccorHotels existent, alcătuit în prezent din 11 proprietăți în România, si ne consolidam planul de dezvoltare pentru anii ce vor urma, atat în capitala, cat și în principalele orașe regionale din țară”. – a declarat Frank Reul, Head of Development of Orbis & AccorHotels in Eastern Europe.

Hotelul va fi situat lângă cea mai mare Universitate Politehnică din România (UPB), ale cărei cursuri sunt urmate de studenți din întreaga țară și din lume de peste 200 de ani, și care găzduiește numeroase evenimente internaționale din domeniul academic. Ibis  Bucharest Politehnica va fi poziționat chiar pe partea dreaptă față de intrarea principală în Campus, din Splaiul Independenței.

Ibis este brandul economic al AccorHotels, care garantează confortul și un serviciu de calitate la cel mai bun preț. Brandul continuă să inoveze pentru a oferi oaspeților săi mai multă modernitate, confort și disponibilitate. Astfel, a creat un concept revoluționar de pat, Sweet Bed™ by ibis, zone publice primitoare și creative, o zonă de servit masa contemporană și inspiră un sentiment al serviciului care îi motivează pe toți angajații săi. ibis este recunoscut la nivel global pentru calitatea, fiabilitatea și angajamentul său față de mediu. Creat în 1974, ibis este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.