Millstone Developments ridică 70 de unități locative de lux în centrul Capitalei

Millstone Developments, companie de dezvoltare imobiliară, fondată în 2016 de către Johan Rogiers și Horia Chioseaua, doi fost manageri Liebrecht & Wood, a anunțat că în ultimele trei luni a achiziționat două terenuri în București, în centrul istoric, pe care are în plan să dezvolte proiecte rezidențiale de tip boutique.

Unul dintre terenuri, care se află situat în zona Calea Victoriei, dispune de 1.142 metri pătrați. Al doilea teren, aflat în  proximitatea Cartierului Armenesc, are 1.622 metri pătrați. Pe cele două ar urmă să fie construite un număr de 70 de unități locative de lux. Totodată, Millstone Developments a anunțat că un al treilea teren, care va fi  destinat unui proiect similar de 35 de locuințe de de tip boutique, este încă în negocieri. Valoarea totală a proiectelor aflate în portofoliu și în plan ar însuma 30 de milioane de euro.

Compania a mai anunțat exit-ul din cadrul proiectului de locuințe Flanders Residences, care rămâne în întregime în protofoliul Koramic Real Estate, controlat de Christian Dumolin.