Neo Timpuri Noi a primit autorizația de construire

Neo Timpuri Noi a primit autorizația de construire a unui imobil cu funcțiune mixtă, comerț și locuire (S+P+8 etaje) și a început deja lucrările la acest complex.

Situat pe un teren intravilan de 3835 mp, în sectorul trei al Capitalei, Neo Timpuri Noiva avea 8 etaje: 108 unități locative (65 apartamente de 2 camere, 31 apartamente de 3 camere, 12 apartamente de 4 camere), spații comerciale și parcare subterană și exterioară supraetajată.

Acest complex  va beneficia de un design contemporan elegant, cu finisaje de o înaltă calitate, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, pentru care One United Properties a început deja demersurile de certificare Green Homes, o caracteristică a tuturor proiectelor companiei. Neo Timpuri Noi vizează alinierea la standardele cu care One United și-a obișnuit deja cumpărătorii: materiale sustenabile, sisteme și instalații eficiente energetic, cu grad de poluare redus, o calitate a mediului interior mai sănătoasă, eficiență energetică superioară a clădirii, sortarea deșeurilor încă din faza de șantier, totul realizat la cele mai înalte standarde.

Divizia NEO, dezvoltată de One United Properties, principalul jucător pe piața proprietăților rezidențiale exclusiviste din București, are ca focus proiecte rezidențiale exclusiviste de dimensiune mai mică decât ansamblurile dezvoltate sub brandul One, precum clădiri de blocuri cu 4-8 etaje sau construcții pe suprafețe de teren de 2.000-3.000 de metri pătrați, dar realizate la aceleași standarde superioare de calitate.

Divizia de real estate NEO are în portofoliu ansambluri rezidențiale exclusiviste atât în București, cât și pe litoral. Compania a fost înființată în luna august a anului 2018 și are deja achiziționate primele trei locații: NEO Floreasca Lake, NEO Timpuri Noi și NEO Mamaia.

NEO Mamaia a primit deja autorizațiile de contruire, iar în octombrie anul trecut  au început lucrările pe șantier, iar la începutul acestui an va ajunge la cota 0.

Divizia NEO face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei One United Properties și este un proiect care se aliniază standardelor exclusiviste ale ansamblurilor rezidențiale din portofoliu. Această linie de business își propune să valorifice potențialul unui segment relativ neexploatat până acum și să dezvolte proiecte de real estate de dimensiuni mai mici, dar la fel de exclusiviste.