„Vom avea în sfârșit o Sala Polivalentă, o sala multifuncțională în București, după epopeea pe care a trăit-o acest proiect. După cum știți, a fost o licitație acum câțiva ani, care a avut nenumărate contestații și în final a trebuit să o luăm de la capăt că acel contract a fost anulat. Avem  de dezbătut indicatorii tehnici economici rezultați din studiul de fezabilitate realizat de Compania Municipală de Dezvoltare Durabilă a Municipiului București pentru realizarea unei săli multifuncționale cu o capacitate de 20.000 de locuri, pe o suprafață desfășurată de 60.000 de mp, care va fi dotată și cu o parcare subterană 380 de locuri, în afară de sala în sine vor fi și 5 terenuri de sport.

E capacitate nemaiîntâlnită până acum în România. Am solicitat tuturor federațiilor sportive să ne transmită necesarul de dotări, astfel încât că să fie omologată la standarde internaționale pentru toate sporturile. Costul estimat 138 de milioane de euro, timp de execuție, maxim trei ani”, a declarat primarul Bucureștiului.

Sala polivalentă ar urma să fie amplasată lângă Arena Națională, în apropierea pistei de atletism. Mai exact pe terenul unde se află turnul de parașutism din Complexul Sportiv „Lia Manoliu”.