Halele la cheie TeraSteel – durabilitate, montare ușoară și costuri de întreţinere reduse

TeraSteel, unul dintre principalii furnizori de sisteme și soluții complete în domeniul instalațiilor și construcțiilor din România, parte a Grupului TeraPlast, oferă clienților un sistem de hale la cheie adaptabil la o gamă largă de nevoi și cerințe.

Halele la cheie TeraSteel se remarcă printr-un consum mic de oțel, de beton și armături la fundații, ceea ce asigură un cost total de construire mai mic, precum și o amprentă de CO2 redusă. Acestea au o modularitate ridicată, pot fi demontate şi relocate cu uşurinţă.

Halele la cheie TeraSteel sunt realizate din profile cu pereți subțiri cu grosimea între 1 și 4 mm, iar panourile termoizolante sandwich sunt realizate cu spumă rigidă de poliuretan de tip PUR sau PIR. Acestea pot fi echipate cu luminatoare din policarbonat celular, trape cu funcție de ventilare zilnică, uşi secţionale industriale cu acţionări manuale sau electrice, iar tâmplăria de tip PVC sau Aluminiu este disponibilă în orice configuraţie dorită.

Toate componentele halelor la cheie oferite de TeraSteel sunt certificate în Sistem de Management Integrat conform standarelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și OHSAS 18001, și dețin marcajul CE.

Domeniile de utilizare ale halelor pot fi dintre cele mai diverse: industrial (hale service, logistică, depozitare, producție), comercial (supermarketuri, clădiri birouri, showroom-uri) și agrozootehnic (depozitare cereale, creștere animale). La cerere, TeraSteel poate realiza şi alte tipuri de hale.

Încă de la lansarea conceptului de hale la cheie, în anul 2015, compania TeraSteel s-a bucurat de mare succes, atât în țară, cât și în străinătate. Suprafața medie a halelor la cheie TeraSteel a crescut constant de la an la an, iar anul trecut aceasta a ajuns la 670 de metri pătrați, față de 590 metri pătrați în 2017. TeraSteel a primit anul trecut mai multe comenzi pentru hale la cheie din afara țării, peste 54% dintre acestea venind din comenzi externe. Cele mai multe comenzi primite de TeraSteel în 2018 au venit pentru hale de depozitare și producție.

Elementele ce compun o hală metalică sunt produse în cele două fabrici din Bistrița, România, dar și în Serbia, unde TeraSteel deține din 2017 o unitate de producție. Fabricile sunt dotate cu linii tehnologice de ultimă generație ce permit obținerea unor produse calitative, atât din punct de vedere al performanțelor tehnice, cât și din punct de vedere estetic. Cele trei fabrici deservesc peste 25 de țări precum Ungaria, Cehia, Slovacia, Ucraina, Moldova, Austria, Germania, Olanda, Slovenia, Croația, Elveția, compania fiind recunoscută drept un partener strategic în regiune.

Imagini pentru P de la publicitate