Un centru de servicii va fi ridicat pe platforma industrială de pe Calea Borșului, Oradea

Angajații platformei industriale de pe Calea Borșului, din Oradea, vor avea în apropiere un hotel, un restaurant, o sală de fitness și o farmacie, scrie eBihoreanul.  Directorul Agenției de Dezvoltare Locală Oradea,  Alina Silaghi, a declarat  că proiectul acestui centru s-a conturat în urma unui chestionar aplicat în companiile din parcurile industriale I şi II, chestionar la care absolut toată lumea a spus că un astfel de centru ar fi benefic.

Astfel, ADLO a lansat o licitaţie în cadrul căreia caută firma dornică să construiască acest centru, dar şi să-l amenajeze şi să-l administreze, pe un teren întins pe o suprafaţă de 4.112 mp. Contractul de superficie va fi încheiat pe o perioadă de 25 de ani, iar preţul de pornire este de 9,5 euro/mp

„Cei care participă la licitaţie vor trebui să vină cu propuneri de amenajare”, a declarat Silaghi. Adjudecarea se va face în funcţie de criterii precum preţul oferit pe metrul pătrat, de valoarea investiţiei, de numărul de locuri de muncă create sau de „maturitatea” proiectului, adică în funcţie de dovezile pe care investitorul le va aduce pentru a arăta că este într-adevăr capabil să construiască şi să administreze un asemenea centru.

Centrul de servicii va fi amenajat în Parcul Industrial I, lângă viitoarea grădiniţă. „Credem că este un proiect care va avea succes”, a mai spus directoarea ADLO.