Primul hotel Courtyard by Marriott din România s-a deschis în nordul Capitalei

Cu o investiţie de 22,5 milioane de euro, Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel Marriott din România sub brandul Courtyard. Hotelul are 4 stele şi se află între staţiile de metrou Aurel Vlaicu şi Pipera, pe Dimitrie Pompei nr. 2A.

Cu acest nou hotel, Apex Alliance Hotel Management își consolidează poziția pe piața din România. Courtyard este primul dintre cele trei unități ce se deschid sub brandul Marriott în următorul an. Construcția hotelului a durat 3 ani, inclusiv partea de proiectare, iar investiția s-a ridicat la aproape 22,5 milioane de euro.

Courtyard Bucharest Floreasca are 259 de camere, dispuse pe 13 etaje, 7 săli de conferință, care pot găzdui în total 538 de persoane.

„Clienții noștri sunt oameni de afaceri, antreprenori și nu numai”, a declarat Adrian Adam, Manager General al Hotelului Courtyard Bucharest Floreasca.

Prețurile pornesc de la 70 de euro/cameră și vor fi aliniate cu piața în lunile ce urmează.

Odată cu hotelul, Courtyard Bucharest Floreasca deschide de asemenea restaurantul Solt Dining, din categoria premium casual.

Aflat în zona financiară a Bucureștiului, Courtyard Bucharest Floreasca mai are un centru de conferințe, o sală de fitness, un magazin deschis 24/7 – The Market -, precum și parcare subterană.

Despre Courtyard by Marriott

Courtyard este cel mai extins brand din categoria Classic Select a portofoliului Marriott. Primul Courtyard a fost deschis în 1983 în Atlanta (SUA). În prezent, există peste 1.000 de hoteluri Courtyard în peste de 50 de țări din întreaga lume.

Despre Apex Alliance Hotel Management

Apex Alliance Hotel Management (AAHM) este un operator independent care oferă servicii de management hotelurilor din portofoliu sau celor pe care urmează să le dețină.