Forty Management a înregistrat vânzări totale de 22,8 milioane de euro, în 2019

Compania de dezvoltare imobiliară Forty Management, fondată în 2015 de Lucian Azoiței și Tudor Bădițescu, dezvoltă în prezent 234 de apartamente, în cele două  proiecte multipremiate internațional: Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134. Bilanțul vânzărilor pe 2019 arată că dezvoltatorul român a vândut  în acest an 175 de apartamente , 80% din proiectul Central District 4 Elemente și 50%  în Central District Viitorului 134, însumând  17,1  milioane de euro.

Dacă lucrările de construcție pentru Central District 4 Elemente au început deja și apartamentele vor fi livrate  în septembrie 2020, în cazul Central District Viitorului 134 dezvoltatorul se așteaptă să demareze lucrările în ianuarie 2020 și să le finalizeze în mai 2021.

Compania a închiriat anul acesta 2.043 mp din zona comercială a proiectelor Central District 4 Elemente și Central District Viitorului 134 dintr-un total disponibil de 2.787 mp .

Forty Management e în discuții cu un investitor pentru achiziția ultimelor 43 de apartamente libere din Central District 4 Elemente, pentru rent&buy.

„Sperăm că la începutul anului viitor vom închide complet vânzările pentru Central District 4 Elemente, un proiect mixt cu 201 de apartamente, cu 9 luni înainte de finalizarea acestuia. La Central District Viitorului134 am trecut deja de masa critică și avem feedback solid din partea clienților interesați că vom închide vânzările la mijlocul anului viitor, în acest ritm. Rezultatele bune și recepția pozitivă a proiectelor în piață sunt o dovadă a succesului conceptelor noastre #AffordableLuxury și #SmartDevelopment, a încrederii de care ne bucurăm și le mulțumim tuturor clienților pentru acest lucru. Încheiem un an foarte bun, iar pentru anul viitor pregătim proiecte care vor reseta standardele pieței imobiliare din România, păstrând desigur raportul excelent calitate-preț, pe care îl promovăm încă de la înființarea companiei”, spune Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

Spațiile comerciale și de birouri

Forty Management a vândut și spațiile comerciale din Central District Viitorului134 și Central District Cuza99, ambele deja contractate spre  închiriere, cu o valoare  de 1,1 milioane de euro.

Dezvoltatorul Forty Management deja lucrează la conceptele de dezvoltare pentru noi proiecte imobiliare amplasate în zona de nord a Bucureștiului și care se vor lansa pe piață anul viitor, și rămâne fidel conceptului unic impus, încă de la început, pe piață: Affordable luxury, o calitate ridicată a locuirii la prețuri decente.

Central District 4 Elemente este primul proiect rezidențial din România cu cinema exterior și pistă de alergare amenajate pe acoperiș, iar Central District Viitorului 134 este primul proiect din centrul Bucureștiului , care facilitează rezidenților  accesul la un teren de tenis. Ambele proiecte au fost câștigatoarele premiilor internaționale acordate pentru dezvoltare imobiliară pentru România, la ultima ediție a Internațional Property Awards, Londra.