Cover Grup Construct, afaceri cu 50% mai mari în 2019

Compania Cover Grup Construct, care activează pe piața soluțiilor complete pentru acoperișuri, a  înregistrat în 2019 o cifra de afaceri consolidată de 1 milion de euro, cu 50%, mai mare față de anul 2018. Principala contribuție la această evoluție a avut-o creșterea numărului de proiecte ale companiei, care au obligat business-ul să angajeze și să formeze o nouă echipă de profesioniști, specializați în montaj.

„Pentru a face față tuturor cererilor care vin, anul trecut, am mărit echipa de montatori, care a ajuns la un număr de peste 20 de profesioniști specializați și acreditați în montare de acoperișuri. Pentru noi, este foarte important ca cei pe care îi avem în echipă să înțeleagă importanța unui colectiv unit, astfel încât, în perioadele aglomerate, să ne bazăm unii pe alții și să reușim să ducem proiectele la bun sfârșit”, afirmă Florin Pană, administrator al Cover Grup Construct.

Anul trecut, compania a însumat  peste 400 de clienți, atât din segmentul rezidenţial, cât și din cel comercial. Cea mai mare cerere o reprezintă cele din segmentul rezidenţial, în procent de 70%, diferenţa revenind construcţiilor de tip comercial, dar și proiectelor care constau în activitatea de renovare și restaurare.

„Anul trecut, am avut plăcuta surpriză să constatăm sporirea cererii de tablă fălțuită, de calitate superioară. Una dintre cele mai complexe lucrări ale anului 2019, pe care echipa Cover Grup Construct a acceptat-o ca pe o provocare, a fost un proiect rezidențial alcătuit din 16 case, în zona Pipera, București. Proiectul a fost realizat din tablă fălțuită și a cumulat o suprafață totală de 1.600 de metri pătrați”, a spus reprezentantul companiei.

Pentru anul 2020, reprezentanții companiei estimează o cifră de afaceri cu peste 20% mai mare faţă de anul precedent.

Printre planurile companiei se află și deschiderea unui nou sediu, ca urmare a activităților companiei și amplorii proiectelor, în Afumați, județul Ilfov, de aproximativ 300 metri pătrați. Noul sediu va găzdui departamentul financiar, departamentul de consultanță în vânzări, dar și depozitul, precum și atelierul de confecționare a materialelor necesare pentru învelitori.

Noua locație va permite optimizarea desfășurării activităților și îmbunătățirea performanțelor angajatilor, fapt ce se va reflecta la final în calitatea serviciului oferit clienților.