Afaceri în creștere cu 35% în 2017 pentru Cover Grup Construct

Compania specializată în montarea de acoperișuri Cover Grup Construct previzionează o creștere cu 35% a cifrei de afaceri în 2017, conform unui comunicat de presă. Compania a adăugat portofoliului său încă 300 de proiecte personalizate, cele mai multe dintre ele venind din recomandările clienților precedenți.

„Punctul nostru forte sunt atât angajații, cât și clienții. Suntem mândri și bucuroși să vedem că datorită lor, de 10 ani, Cover Grup Construct înregistrează o creștere susținută. Consider că această reușită este posibilă nu doar mulțumită colegilor care au rămas alături de noi de la început, ci și clienților care ne-au oferit recunoașterea lor și ne-au recomandat mai departe”, declară Florin Pană, fondatorul Cover Grup Construct.

Datele Cover Grup Construct indică o creștere a vânzărilor de proiecte personalizate – proiecte care urmăresc nu implementarea soluției celei mai accesibile, ci aceleia care se potrivește cel mai bine așteptărilor clientului sau conceptului arhitectural.

Astfel, în topul solicitărilor clienților din acest an s-a plasat, în premieră, învelitoarea fălțuită, urmată de soluțiile din țiglă metalică, respectiv țigla ceramică. Datorită duratei mari de viață, a adaptabilității pe cerințele proiectului – de la acoperișuri clasice la fațade moderne – tabla fălțuită oferă libertate deplină de exprimare și finisaje premium, devenind astfel cel mai solicitat produs din portofoliul Cover Grup Construct.

Una dintre cele mai complexe lucrări în care au fost implicați specialiștii Cover Grup Construct anul acesta, și a doua de acest tip din istoria de 10 ani a companiei, a fost un proiect rezidențial pentru realizarea acoperișului căruia s-au investit 100.000 de euro. Finalizarea lui a durat 3 luni și a implicat o soluție tehnică mixtă, compusă din țiglă ceramică și tablă fălțuită, cumulând o suprafață totală de 1.700 de metri pătrați.

„Un factor important care a condus la această schimbare și dezvoltare din piață sunt chiar clienții. Pe parcursul celor 10 ani de activitate am observat că sunt din ce în ce mai informați, cât și mai atenți la detalii și la calitatea materialelor, lucrărilor și finisajelor. Sunt tot mai puțini clienți care se lasă ghidați de preț, pentru majoritatea fiind din ce în ce mai importantă calitatea. La fel se poate spune și despre numărul celor care apelează la sfaturile profesioniștilor, de la proiectanți-arhitecți și până la noi, specialiștii în soluții profesionale de consultanță și montaj”, explică Florin Pană.

Cover Grup Construct estimează că va încheia anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 600.000 euro, și preconizează menținerea ritmului accelerat de creștere a business-ului și în 2018. În primele 11 luni ale lui 2017, specialiștii Cover Grup Construct au contractat 300 de clienți, pentru care au livrat și montat peste 2.000 de metri pătrați de acoperiș ceramic și peste 30.000 de metri pătrați de acoperiș metalic, în special tablă fălțuită.

Pentru 2018, compania urmărește mărirea echipei, cât și accesarea mai multor proiecte cu grad ridicat de complexitate, care să ofere echipei provocări și oportunități de a lucra personalizat, inclusiv cu metode artizanale.