Prime Kapital începe construcția proiectului Marmura Residence

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital a început lucrările de construcție pentru Marmura Residence în cartierul Bucureștii Noi. Proprietarii se vor putea muta în trimestrul 3 din anul 2021, așa cum a fost anunțat inițial.

Biroul de vânzări Marmura Residence, situat pe Bd. Bucureștii Noi, nr. 25, se va deschide pe 5 februarie.

Marmura Residence se remarcă prin proximitatea față de stația de metrou Jiului și de noul pol de birouri din zonă.

Proiectul oferă 465 de studiouri duble, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și duplex-uri și  509 locuri subterane de parcare. Având la bază conceptul de comunitate integrată, Marmura Residence are o suprafață de 1,5 hectare și cuprinde 5.000 mp de spații verzi și terase, 1.700 de mp de spații de retail și servicii, precum și o zonă exclusivă de recreere pentru rezidenți.

„Prin Marmura Residence reabilităm o zonă industrială abandonată din cartierul Bucureștii Noi și o redăm comunității. Proiectul prevede investiții în zone verzi publice, spații atractive de socializare, mobilier stradal și o nouă stradă de legătură între Bulevardul Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei, care va fi donată  administrației publice. Vom crea astfel o comunitate dinamică în cadrul unui proiect modern și vom contribui la dezvoltarea infrastructurii publice din zonă”, a declarat Maggie Kitshoff, Residential & Office Managing Director Prime Kapital.

Valoarea proiectului depășește 50 de milioane de euro. Până în prezent, au fost semnate 125 de contracte de rezervare, echivalentul a 65% din totalul apartamentelor puse în vânzare.