Un bloc cu 12 apartamente va lua locul unui punct termic degradat, în Beclean

Un fost punct termic din localitatea Beclean va fi demolat iar în locul acestuia va fi ridicat un bloc social cu 12 apartamente, scrie Ziar de Bistriția. Clădirea se află în stadiu avasant de degradare.

Contractul privind execuția lucrărilor la noul bloc social a fost semnat la începutul acestui an. Primăria Beclean precizează că lucrările vor începe prin demolarea fostului punct termic, astfel că riveranii sunt rugați să nu parcheze în zonă, pentru a permite utilajelor să își desfășoare în condiții normale activitatea.

 

În ceea ce privește blocul social care va fi construit pe locul fostului punct termic de pe strada Dobrogeanu Gherea, finanțarea este asigurată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Investiția finanțată prin PNDL se ridică la 2,5 milioane de lei, mai scrie publicația amintită.

 

Blocul social va avea 12 unități locative și, în plus, proiectul prevede și amenajarea spațiilor carosabile, trotuarelor, locurilor de parcare, spațiilor verzi și a aleilor pietonale.