Inspirație pentru un potențial unic de design

EQUITONE este un material pentru fațade de culoare autentică proiectat de arhitecți și pentru arhitecți.

Compania ETEX, deținătoarea brandului EQUITONE, produce materiale din fibrociment in fabricile din Belgia și Germania încă din anul 1905.

Fibrocimentul este un material mineral de înaltă performanță , autentic și durabil.

Ciment, celuloză, fibre minerale, apă și aer, acestea sunt materialele de bază care intră în compoziția panelurilor. Fiecare panel este unic, subliniind textura naturală, netratată a materialului de bază din fibrocement. Fibrocimentul este un material ușor, incombustibil (A2 S1d0), în totalitate reciclabil și rezistent la îngheț-dezgheț. El nu se deformează și se încadrează în durata de viață a clădirii chiar și în cele mai exigente condiții exterioare. Panelurile din fibrocement pentru fațade ventilate sunt produse în dimensiuni mari ( de maximum 3.10 m x 1.25 m), cu proprietăți fizice remarcabile și pot fi transformate în orice altă mărime sau formă, atât în fabrică și atelier, cât și pe șantier.

Gama EQUITONE este reprezentată de materiale naturale și sustenabile, care oferă o flexibilitate aparte în ceea ce privește potențialul de design. Culoarea este autentică, aceeași în toată masa sa, ceea ce înseamnă că suprafața arată textura și culoarea intrinsecă a materialului EQUITONE din interior.

Materialele EQUITONE pot fi perforate sau gravate și există numeroase opțiuni de utilizare atât la exterior, cât și la interior. Materialele EQUITONE de înaltă densitate sunt disponibile într-o mare varietate de texturi și culori. Oricare ar fi opțiunile de design de fațadă, EQUITONE garantează detalii clare și un aspect autentic.

www.equitone.com

+40 751 728 480

info.romania.equitone@etexgroup.com

Solicitați o mostră