Reîmprospătează amenajarea ta  cu produse profesioniste de îngrijire a pietrei naturale

Cu toții știm ca piatra naturală este un material versatil, unic, dar mai ales rezistent – un produs care va rezista chiar și peste generații. Însă, ca să te poți bucura de amenajarea ta cât mai mult timp, trebuie să ai grijă de piatră, iar acest lucru se poate realiza cu produsele marca LTP.

În această perioadă în care este recomandat să stai acasă, poți folosi timpul eficient și să te apuci de proiecte de care până acum nu ai avut timp. Soluțiile marca LTP, cel mai cunoscut brand britanic de profil, sunt profesionale și usor de aplicat chiar de către tine. Aceste soluții sunt distribuite în Romania prin intermediul PIATRAONLINE, care a ales să vină în sprijinul celor care își doresc să își reîmprospateze amenajarea, astfel că a creat pachete destinate special nevoilor pietrei tale.

Fiecare pachet pus la dispoziție de către PIATRAONLINE are o destinație clară, în funcție de tipul de finisaj (polisat, mat, texturat, nepolisat)  și efectul dorit (satinat, cu efect de umed, de accentuare a culorii).

Mai multe informații despre campaniile actuale și pachetele de întretținere a pietrei poti găsi aici: https://www.piatraonline.ro/promotii

 Generalizând, îngrijirea suprafeței se derulează după urmatorii pași:

  1. Curățarea suprafețelor– această operațiune se execută în 2 etape : curațarea prafului cu ajutorul unui aspirator și curățarea – degresarea suprafeței cu detergenți speciali.
  2. Indepărtarea petelor – acest tratament se face cu soluții adecvate fiecărui tip de pată. Tratamentele pentru îndepărtarea petelor mai țin și de tipul de piatră și tipul de finisaj. Soluțiile specializate produse de LTP  rezolvă toate problemelor care pot apărea.
  3. Impermeabilizarea– operațiune care înseamnă impregnarea porilor pietrei naturale cu soluții (impregnanți) care împiedică pătrunderea prafului, apei și a agenților corozivi. Impermeabilizarea se produce în interiorul pietrei. Alegerea impregnatorului depinde de tipul de piatră și de finisajul acesteia. Cu cât piatra este mai lustruită cu atât porii sunt mai mici, deci placarea suprafețelor mate, fiamate și antichizate este mai supusă atacurilor agenților de mediu decat cea lustruită. Marmura, travertinul, limestone sunt mai sensibile decât granitul și ardezia. Aceste constatări raportate la spațiile umede, de cele mai multe ori suprafețe mate ori antichizate, placate cu marmură și travertin, duc la concluzia că tratamentul este obligatoriu.
  4. Sigilarea de suprafată – operațiune care implică finisarea suprafețelor prin acoperirea superficială a porilor, destinată în principal protecției la praf și apă, în cadrul proceselor de mentenanța (sigilant).

PIATRAONLINE pune la dispoziția tuturor celor interesați soluțiile profesioniste de îngrijire a pietrei. Poți alege pachetul special conceput de specialiștii noștrii care îți usurează decizia de cumpărare, pachete care beneficiază de o reducere de 30%.

PIATRAONLINE este primul, dar și cel mai mare magazin online destinat exclusiv pietrei naturale din țara noastră. Comandă acum de pe site-ul oficial https://www.piatraonline.ro/ noile pachete din gama de tratamente profesionale pentru curățare, impermeabilizare și întreținere, pentru piatră naturală.

Indiferent de tipul de amenajare pe care îl ai sau indiferent de finisajul pe care îl are piatra din locuința ta, la PIATRAONLINE vei gasi un pachet potrivit pentru tine.

Este timpul să folosești timpul eficient și să ai grijă de amenajarea ta!