Kadra a furnizat ușile pentru Piața Sudului

Kadra a finalizat montarea ușilor la Piața Sudului, conform unui comunicat de presă.  Cele două uși rotative Record Blasi au fost considerate cea mai bună alegere pentru acest tip de clădire, utilată cu sisteme de ventilație performante, care să asigure confortul celor care vând sau tranzitează piața. Ușile alese permit astfel un acces simplu, comod și în condiții de maximă siguranță pentru vizitatorii cu cumpărături, asigurând, în egală măsură, o bună izolare termică a mediului interior.

Ne bucurăm de fiecare dată să participăm la proiecte care schimbă fața orașului și modernizează experiența locuitorilor, oferindu-le totodată confort și siguranță. Suntem plăcut surprinși de afluența de reacții pozitive ale celor care locuiesc în zonă și-și fac zilnic cumpărăturile de acolo și ne bucurăm să fi contribuit și noi la reconfigurarea acestei construcții de referință pentru acest habitat”, spune Andreea Strugaru, director de marketing și co-fondator Kadra.

În plus, ușile rotative implementate la Piața Sudului oferă tuturor celor care intră și ies din clădire posibilitatea evitării atingerii de orice obiect, clanță, mâner, reducând astfel riscul contaminării cu posibili microbi sau viruși, crescând gradul de siguranță și igienă pentru cetățeni. „Perioada pe care o traversăm impune de la sine o atenție sporită  la respectarea normelor de siguranță și igienă, însă pentru noi aceasta a fost și este o prioritate asupra căreia ne-am concentrat încă de la bun început. La Kadra lucrăm permanent pentru a adapta cele mai bune soluții nevoilor clienților noștri, având o preocupare specială pentru spațiile unde soluțiile automate de acces pot avea un impact simțitor asupra calității vieții”, completează Andreea Strugaru.

Piața Sudului a intrat acum mai bine de un an și jumătate într-un amplu proces de renovare și modernizare. Lucrările au fost finalizate de curând, iar noua piață a fost inaugurată pe 11 august. Construcția este una impozantă, de 6.000 de metri pătrați, cu toate facilitățile necesare desfășurării unui comerț modern. Investiția totală comunicată de Primăria sectorului 4 s-a ridicat la peste 10 milioane de euro și a presupus tranformarea întregii zone a Pieței Sudului (construcția care adăpostește piata, spații verzi, parcare).