Gealan deschide primul showroom din București

Gealan anunță deschiderea unui showroom în București, într-o clădire nou renovată. Acesta se desfășoară pe o suprafață de peste 300 mp, în B-dul Iuliu Maniu, nr. 612-614.

Producătorii de tâmplărie și arhitecții vor putea vedea toate produsele companiei, de la ferestre, uși de intrare și uși culisante, la sisteme de ventilație. Toate sistemele inovatoare Gealan, precum Kubus, Smoovio, suprafețele unice Acrylcolor sau Realwood, dar și sistemul de ventilație Caire si cel antiefracție Sense vor putea fi testate în noua locație.

Noul showroom va fi de asemenea gazda seminariilor din cadrul GEALAN Academy, un program special și amplu de dezvoltare profesională, ce prezintă o nouă imagine despre soluțiile și inovațiile GEALAN. Programul a debutat în 2019 cu doua seminarii tehnice la București și Cluj în care s-a discutat tema montajului tâmplăriei din PVC. Cu peste 150 de participanți, reprezentând 50 de parteneri GEALAN, acestea au contribuit semnificativ la creșterea calității lucrărilor din piață.