Asa Cons a anunțat când va fi gata stadionul de la Sfântul Gheorghe

Compania de construcții turdeană Asa Cons a anunțat că este aproape de finalizarea arenei de 40 de milioane de euro.  “Unul dintre proiectele la care am lucrat anul trecut și de care suntem foarte mândri este aproape gata. Abia așteptăm să vedem rezultatul final”, au menționat reprezentanții constructorului clujean. Clubul de fotbal din Sfântu Gheorghe va avea, din acest an, un stadion nou, de 8.300 de locuri, și o bază de pregătire modernă care să găzduiască 350 de juniori, scrie Ziua de Cluj.

Stadionul este ridicat lângă sala polivalentă și va fi la standarde care să permită desfășurarea partidelor de Europa League și din preliminariile UEFA Champions League. Sepsi beneficiază deja de o bază de antrenament nouă, cu trei terenuri, două cu iarbă naturală, celălalt cu suprafață sintetică.

ASA Cons lucrează și la construcția mai multor magazine de bricolaj Dedeman. Societatea din Turda a luat fiinţă în 1999, ca parte a grupului cu același nume din Ungaria. Aceasta a devenit liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale, fiind profilată pe construirea de centre comerciale şi logistice, depozite, lucrări de infrastructură, construcţii industriale şi civile.

Din 2008 face parte din grupul Consolis, lider european în livrarea soluţiilor în domeniul construcţiilor, lucrărilor civile şi infrastructurii feroviare, specializat în producţia elementelor din beton cu performanţe înalte. Consolis are 10.000 de angajați în 30 de țări, se mai spune în publicația amintită.