Un bloc de două etaje și mansardă se ridică la Constanța, pe strada Constantin Bobescu

Un constănțean are în plan să construiască un bloc de două etaje cu masandardă, pe strada Constantin Bobescu, din Constanța, care va cuprinde locuințe colective de mici dimensiuni. Suprafața terenului este de 250 mp, iar pe fiecare nivel vor fi câte două apartamente. Terenul este în proprietatea lui Vanghele Păsat. În acest sens, a fost elaborat un Plan Urbanistic de Detaliu, scrie focuspress.ro

Prezentul PUD urmărește reglementarea din punct de vedere urbanistic a zonei supuse studiului, în vederea stabilirii condițiilor de realizare a unei construcții definitive cu funcțiunea de locuințe colective mici. Pentru acest imobil, Primăria Constanța a emis în 2019, un certificat de urbanism, prin care se înștiințează că regulamentul de construire va fi realizat în baza unui PUD care va stabili posibilitatile de construire pe lot, reglementările accesurilor și al retragerilor.

Principala arteră de circulație din zonă este strada Eliberării, în partea de sud-est și strada Dezdrobirii în partea de est a amplasamentului studiat. Accesul auto la amplasament se realizează din strada Eliberarii prin strada Constantin Bobescu.