Lemon Office Design semnează proiectul de amenajare a birourilor Thematic Channels din clădirea One Herăstrău Towers

Lemon Office Design, divizia office a Lemon Interior Design, semnează amenajarea birourilor companiei Thematic Channels de la One Herăstrău Towers, clădire cu funcțiune mixtă – office și rezidențial, situată în zona de nord a Bucureștiului, pe strada Nicolae Caramfil.

One Herăstrău Towers continuă Trilogia One Herăstrău cu cele două turnuri concepute ca o poartă către oraș, care oferă o vedere panoramică asupra lacului Herăstrău și a zonei de nord a orașului. Scopul amenajării spațiului de 470 mp a fost acela de a integra în conceptul de design energia creatoare a echipei și de a oferi o atmosferă primitoare, modernă si rafinată.

Permițând echipei să lucreze în open space, designul Lemon Office Design onorează un spațiu dedicat pentru circa 38 de persoane și este reprezentat de diferite elemente texturale. Accentele de design reflectă o continuitate în spațiu care conectează diferite zone între ele prin prezența elementelor de iluminat. Compoziția conceptului de design interior cu diverse texturi de marmură, inserțiile de riflaje și sticla creionează un spațiu elegant, cu personalitate, care va transpune echipa Thematic Channels într-o lume în care trecutul, prezentul și viitorul se referă la conectarea oamenilor la locuri și între ei, în moduri relevante, flexibile și sustenabile.

„Ne-am propus ca prin această amenajare să reflectăm în detaliu spiritul și pasiunea echipei care își desfășoară activitatea cotidiană în acest spațiu. De fapt, acest aspect este foarte important pentru echipa Lemon, respectiv personalizarea spațiului în funcție de oamenii care se vor bucura de el. De asemenea, observăm în ultima perioadă un interes crescut al companiilor pentru spațiile de lucru moderne, amenajate după ultimele tendințe, ce încorporează elemente ce susțin starea de bine a angajaților. Linia de design pe care o îmbrățisăm la Lemon Office Design este cea în care biroul transcende funcționalitatea sa tipică și contribuie la crearea unui ambient de lucru primitor, confortabil și prietenos. Ne bucurăm că echipa noastră a răspuns celor mai riguroase cerințe cu soluții practice, dar și estetice”, a declarat Elena Oancea, co-fondator Lemon Office Design.

Clădirea One Herăstrău Towers este un proiect dezvoltat de One United Properties, care oferă un concept de locuire modern ce îmbină elementul rezidențial cu cel comercial, oferind acces eficient și vederi panoramice asupra lacului Herăstrău și asupra zonei de Nord a orașului.

Fondată de Cristina Căpitanu și Elena Oancea, compania Lemon Interior Design se remarcă prin concepte și management complex al amenajărilor de interior, atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru spații de birouri, prin divizia sa de office Lemon Office Design. Printre cele mai cunoscute proiecte gândite și implementate de către Lemon Interior Design se numără spații de birouri moderne, care integrează soluții pentru era post-covid, dar și lobby-urile unor clădiri iconice din București, precum One Herăstrău Park sau One Charles de Gaulle și o serie de apartamente și penthouse-uri realizate la standarde internaționale.