One United Properties anunță recepția dezvoltării One Herăstrău Towers

Compania One United Properties S.A., unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București (simbol ONE), anunță realizarea recepției pentru dezvoltarea One Herăstrău Towers, situată pe Strada Nicolae G. Caranfil 74A. Construcția imobilului a fost începută în urmă cu doi ani, iar acum își va primi rezidenții și chiariașii. Valoarea brută de dezvoltare (GDV) a acestei dezvoltări este de aproximativ 54,3 milioane EUR.

One Herăstrău Towers este în acest moment vândut în proporție de 90%.  

Dezvoltarea oferă un concept modern ce îmbină elementul rezidențial cu cel comercial, cu acces eficient și vederi panoramice asupra lacului Herăstrău și asupra zonei de Nord a orașului. Cele 2 turnuri rezidențiale includ 139 de unități locative, în vreme ce parterul și primul etaj al ansamblului au o suprafață de aproximativ 5.000 de mp destinată spațiilor comerciale și birourilor.

Compania are în derulare un parteneriat și cu Le Manoir pentru deschiderea unui concept de gourmet market în cadrul One Herăstrău Towers, care va oferi accesul la o gamă largă de produse premium, serviciu de vânzare asistată sau posibilitatea accesării prin intermediul unei aplicații mobile dedicate.

„Atunci când dezvoltăm un proiect, ne propunem să realizăm mixul perfect între locație, arhitectură, design, standarde înalte în ceea ce privește construcția și servicii integrate pentru viitorii rezidenți. One Herăstrău Towers îndeplinește toate aceste criterii și pe deasupra include o dezvoltare boutique commercial & offices la parter și primul etaj, o formulă de succes pe piața imobiliară actuală, prin care răspundem cerințelor specifice ale clienților. Credem că acest tip de dezvoltări, deja populare, vor câștiga și mai mult teren în perioada următoare”, declară Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties. 

Imobilul continuă trilogia începută de dezvoltările One Herăstrău Park și One Herăstrău Plaza și a obținut de la Romania Green Building Council certificarea “Green Homes” care atestă norme superioare de performanță și sustenabilitate. Cu o poziție deosebită în peisajul urban și o arhitectură modernă și elegantă semnată de biroul de arhitectură condus de Marius Călin, X Architecture & Engineering, One Herăstrău Towers se înscrie în strategia dezvoltatorului de a investi în proprietăți multifuncționale care oferă valoare și o calitate îmbunătățită a vieții.

One Herăstrău Towers reprezintă o dezvoltare cu numeroase avantaje nu numai pentru chiriașii și rezindeții săi, ci și pentru întreaga comunitate și pentru mediu. Construcția a presupus demolarea unei clădiri abandonate care timp de aproape 30 de ani a reprezentat o cicatrice în peisajul urban, fiind abandonată după Revoluția din 1989. Noua dezvoltare este menită să fie un upgrade pentru întregul cartier, în timp ce magazinele și serviciile disponibile la parter și la primul etaj deservesc atât rezidenții, cât și pe cei care își desfășoară activitatea sau locuiesc în zonă sau pur și simplu sunt în trecere.