Deltamed deschide o unitate de producție la Aiud!

Deltamed, cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule pentru intervenție specială din Europa de Est, va deschide o nouă unitate de producție, în orașul Aiud, a anunțat Primăria Municipiului Aiud. Compania are deja o fabrică în România, în Gilău.

Fabrica va fi o investiție de tip greenfield, construită de la zero, iar compania își dorește să înceapă activitatea chiar în acest an, urmând să angajeze 40 de persoane, a declarat pentru Economedia Oana Badea, primarul municipiului.

„Deltamed deschide o unitate de producție la Aiud! Am primit de nenumărate ori, din partea voastră, a aiudenilor, solicitarea de a suplimenta locurile de muncă în așa fel încât locul de muncă să fie cât mai aproape de casă. Am ascultat și am făcut tot posibilul să creăm oportunități de dezvoltare strategice. Astăzi, vă putem anunța cu bucurie lansarea unui proiect amplu desfășurat alături de Deltamed – cel mai mare producător de ambulanțe și vehicule pentru intervenție specială din Europa de Est, ce se va concretiza prin inaugurarea unei noi unități de producție în Aiud”, a anunțat Primăria Municipiului Aiud, pe Facebook.

Deltamed va construi fabrica de la zero, Primăria Aiud punând la dispoziție trei terenuri din care compania va alege locul pentru dezvoltarea investiției. Deși în Aiud există o platformă industrială pe zona fostei fabrici metalurgice, investitorii nu au fost încântați de acel loc, așadar vor alege o altă zonă din Aiud, a declarat pentru Economedia primarul Oana Badea.