Noblesse Group a creat conceptul noului design interior pentru lobby-ul Radisson Blu Hotel, București

​Echipa de arhitecți și designeri de interior Noblesse Group a creat conceptul care a stat la baza noii amenajări pentru lobby-ul Radisson Blu Hotel, București.

Conceptul proiectului a avut în vedere transformarea zonei de lobby, recepția hotelului și zona de bar, cu o suprafață totală de aproximativ 1000 mp. Reconfigurarea elementelor arhitecturale a oferit acestor zone un “limbaj” unic. Echipa Noblesse Group a realizat mai multe intervenții în ceea ce privește designul. Stilul ales pentru interior este contemporan luxury cu influențe Art Deco, iar în exterior stilul modern. Cele două stiluri stau la baza noului concept denumit ARISTOCOOL, o fuziune inspirată între interior si exterior, ce marchează dualitatea unică a celor două spații.

În zona de lobby au fost integrate finisaje moderne și mobilier elegant ce oferă o atmosferă rafinată și cozy, în concordanță cu întreg conceptul hotelului de 5 stele. Conceputul noului bar dublu a fost gândit pentru a oferi acces atât din interior cât și din exterior. De asemenea, arhitecții și designerii Noblesse au realizat conceptul pentru amenajarea curții exterioare. În această colaborare menționăm și proiectele de design interior camera hotel și design interior restaurant.

“Faptul că am fost aleși ca și companie din România să dezvoltăm conceptul pentru acest proiect – Radisson Hotel Group fiind unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din lume iar Radisson Blu Hotel, București hotel de referință pe plan internațonal și local – ne face să fim extrem de mândri și să ne poziționăm alături de cele mai prestigioase studiouri de arhitectură și design interior din lume. De altfel, acest renume ne este recunoscut anual, fiind pentru noi, în același timp, și o mare responsabilitate pentru a ne perfecționa continuu si a aduce în permanență inovație, creativitate și profesionalism în proiectele clienților noștri”, susține Loredana Preda, CEO Noblesse Group

„Cred că astfel de proiecte de amploare și cu mare vizibilitate sunt amprenta pe care o lăsăm eu și echipa pe care o reprezint, asupra societății. Și acest lucru mă emoționează, mai ales considerând că reprezintă materializarea la o scară importantă a unui vis” a declarat Alessandro Lusito, Arhitect de Interior și Manager al Departamentului de Proiectare Noblesse Group.

Radisson Blu Hotel, București este unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Europa Centrală și de Est, iar inaugurarea noului lobby a avut loc în luna iunie 2021.