Clădirea de birouri One Tower a primit certificarea WELL Health and Safety

Clădirea de birouri One Tower, parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City dezvoltat de One United Properties, a primit certificarea WELL Health and Safety, care pune accent pe impactul clădirilor asupra sănătăţii şi stării de bine a ocupanţilor. Această certificare riguroasă pentru clădirile de birouri garantează faptul că imobilul certificat întrunește toate condițiile pentru a oferi un mediu de lucru sănătos și confortabil.

În contextul pandemic, condițiile de lucru și sănătatea echipelor la birou devin prioritare pentru companii. Evaluarea WELL Health and Safety introdusă de International WELL Building Institute (IWBI) este cel mai important standard pentru clădiri axat pe îmbunătățirea sănătății și confortului utilizatorilor săi, vizând optimizarea mediului ambiant încă din faza de proiectare și luând în calcul elemente variate precum aerul, lumina, eficiența energetică, accesul la mâncare sănătoasă sau sport.

„Noua paradigmă a a schimbat foarte mult agenda companiilor atunci când vine vorba de identificarea unui spațiu de lucru, iar criteriile ce țin de sănătate au devenit foarte importante. Noi ca dezvoltator am prioritizat întotdeauna eficiența energetică și criteriile sanitare pentru clădirile office, iar certificarea WELL este o garanție în plus că echipele pot reveni în siguranță la birou. One Tower oferă spații de lucru moderne, certificate, cu numeroase facilități integrate, ceea ce va contribui la confortul și dezvoltarea echipelor care vor lucra aici. Prin astfel de proiecte pe care le dezvoltăm oferim ocazia companiilor să adere la politici de sustenabilitate alegând un birou verde, care reprezintă până la urmă o încurajare a culturii sănătății și o investiție în propriile echipe”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

În același timp, clădirea de birouriri One Tower deține și cea mai performantă pre-certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum. Situată într-o zonă exclusivistă a Bucureștiului, aceasta oferă prin poziția sa excelentă în cartierul Floreasca acces la parcuri, restaurante, cafenele, dar și priveliște panoramică asupra lacului. Clădirea a fost concepută cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor și confortabil pentru angajați, cu spații moderne, luminoase, cu sisteme performante de încălzire și ventilație.