Noroc Com va construi un ansamblu rezidențial pe b-dul Muncii din Cluj-Napoca

Compania SC Noroc Com SRL va construi mai multe blocuri, o clădire de birouri și o școală în zona b-dului Muncii din Cluj-Napoca, scrie Ziua de Cluj.

Primăria Cluj-Napoca a pus în dezbatere publică PUZ-ul de restructurare urbană – B-dul Muncii nr. 4-6 – strada Fabricii (front vestic) Ansamblu ,,Noroc”, pe o suprafață de peste 55.000 de metri pătrați. Proiectanții de la Arhimar propun aici blocuri de 7, respectiv 9 etaje și o școală de 2 etaje, construită pe un teren de 5800 mp.

Accesul auto și pietonal se va realiza de pe Bulevardul Muncii, prin modernizarea și prelungirea str. Cărămidarilor. La intrare sunt necesare și lucrări de lărgire a Bulevardului, cu încă o bandă de circulație de 3,5 m, pistă de biciclete de 1,5 m și trotuar de 3 m. Se vor efectua modificări și la rețelele edilitare din subteran și la stâlpii de susținere a liniei de tramvai. Lângă sensul giratoriu moden va fi realizată și o bandă de circulație pentru virajul la dreapta, de pe bd. Muncii spre str. Cărămidarilor, care să iasă de sub incidența girației.

Compania Tellus Invest este unicul asociat al firmei Noroc Com SRL, administratorul unic fiind Anica Căpușan.

Etapa consultării publice are loc în perioada  20 septembrie – 4 octombrie.