Lotul doi din Autostrada Sebeș-Turda, aproape de final

Lucrările la cei circa 25 de kilometri ai Lotului 2 din Autostrada A10 Sebeș – Turda sunt aproape de final, iar tot tronsonul a fost deja asfaltat. Vorbim practic de ultimii kilometri care așteaptă să fie finalizați după lucrări de mai bine de 7 ani la autostrada A10. Deschiderea traficului în acest an e aproape o certitudine, deși pe o anumită bucată traficul se va circula doar pe unul din sensurile autostrăzii din cauza unei alunecări de teren ce încă necesită monitorizare și lucrări, scrie Hotnews.

Lotul 2 are o lungime de circa 24,3 km, însă odată cu deschiderea sa vor fi dați în trafic alți circa 4,5 km de autostradă de pe loturile adiacente care nu puteau fi folosiți până acum.

În prezent, scriptic tronsonul a ajuns la un progres fizic de circa 90%, însă imaginile video surprinse din dronă arată că Lotul 2 este foarte aproape de finalizare și de deschiderea traficului.
Pe toată lungimea lotului s-a turnat deja asfaltul, iar pe multe porțiuni se lucrează la montarea ultimelor parapete și trasarea marcajelor, informează publicația locală

Ziarul Unirea.