Dedeman a investit 10 milioane de euro în magazinul de la Câmpulung Moldovenesc

Dedeman, lider național în retailul materialelor de construcții și al amenajărilor interioare, cu capital integral românesc, inaugurează un nou magazin, la Câmpulung Moldovenesc.

Magazinul se află pe un teren de peste 42.000 mp și este rezultatul unei investiții de aproximativ 10 milioane de euro. Suprafața totală a magazinului este de peste 10.500 mp, dintre care 1.000 mp sunt alocați serei. Proporțional cu spațiul disponibil, în noul magazin au fost instalate opt case de marcat. În zona de exterior au fost amenajate spații verzi și o parcare cu 345 de locuri, scrie Deșteptarea.ro.

Dedeman Câmpulung Moldovenesc primește în echipă 130 de salariați.

Noul magazin propune un ambient prietenos și raioane numerotate și organizate intuitiv, pe care își vor face loc peste 50.000 de produse pentru casă și grădină. Aproximativ 85% dintre acestea provin de la furnizori români.
Pentru cine preferă cumpărăturile făcute din confortul casei, magazinul online www.dedeman.ro reprezintă cea mai potrivită soluție. Aplicația Dedeman pentru telefon sau tabletă vine de asemenea în sprijinul clienților. Prin intermediul său, utilizatorii pot să „răsfoiască” un catalog de oferte, să afle detalii despre produse și servicii sau să efectueze comenzi online.

Magazinul din Câmpulung Moldovenesc este al doilea magazin Dedeman din județul Suceava și al treilea magazin inaugurat de companie în 2021, după cele din Sfântu Gheorghe și Ploiești – Blejoi.

Dedeman mai deține 5 centre logistice și un parc auto propriu, cu peste 12.000 de angajați.

Dragoș Pavăl, președintele companiei Dedeman: „Este un mare prilej de bucurie pentru noi să inaugurăm încă un magazin Dedeman pe final de an și totodată să ne continuăm investițiile în orașele mai mici, pentru a putea fi cât mai aproape de clienții noștri. Județul Suceava a găzduit și primul nostru magazin de mari dimensiuni, deschis în anul 2003, așadar nu putem fi decât mândri că așezăm un nou magazin pe harta acestui județ, într-o zonă atât de frumoasă a țării noastre.”