Redport Capital și Mobexpert au cumpărat un teren de 4,4 ha de la OMV Petrom

Redport Capital și Mobexpert au achiziționat un teren cu o suprafață de 44.000 de mp peste drum de Petrom City, sediul central al OMV Petrom, din nordul Capitalei. SVN Romania a oferit consultanță cumpărătorilor.

Potrivit surselor wall-street.ro, pe noul teren, Mobexpert și Report ar avea loc pentru un complex rezidențial de câteva sute, dacă nu, chiar până la o mie de apartamente. Valoarea tranzacției terenului este estimată la circa 13 milioane de euro.

Cu această ocazie, dezvoltatorul imobiliar a anunțat și lansarea celei de-a doua faze de construcție a complexului The Level Apartments, un proiect rezidențial premium amplasat în nordul Bucureștiului, în zona Străulești – Petrom City, anunțând și vânzarea anticipată a circa 50% din apartamentele incluse în această fază.

Faza a doua a proiectul va include la finalizare 130 de apartamente, 150 de locuri de parcare și 1.000 de metri pătrați de spații comerciale, în urma unor investiții de 12,5 milioane de euro. Faza întâi a The Level Apartments a fost finalizată și livrată integral clienților în 2020 în urma unor investiții de 3,5 milioane de euro.