PINUM aduce RIMADESIO în România și deschide primul showroom monobrand

Rimadesio aduce în București, pe Șoseaua Pipera nr 61 (parterul Cloud 9) un showroom în care pot fi văzute și testate produsele renumitului brand italian de mobilier de lux, cu elemente inedite de design și funcționalitate de ultimă generație.

“Suntem prezenți în toate colțurile lumii și ne bucurăm că produsele noastre au fost și până acum la mare căutare și în România. Suntem încântați că prin intermediul partenerului nostru exclusiv, PINUM, am adus acum pe piața locală și primul showroom monobrand Rimadesio din România. Sunt mândră să anunț marea deschidere a showroom-ului nostru aici și este cu adevărat o încântare să aflu că brandul nostru a fost extrem de așteptat în București pentru viziunea sa unică de design”, a declarat Francesca Malberti, Proprietar și Digital Sales Manager, Rimadesio.

Situat în zona de nord a Bucureștiului, noul showroom Rimadesio, deschis oficial pe data de 18.05.2023, în cadrul unui eveniment de lansare, are o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați și 5 zone de expunere. Showrooom-ul respectă conceptul de design al Rimadesio și este compartimentat precum o casă.

Vizitatorii vor fi întâmpinați în fiecare dintre zone de obiecte de mobilier dedicate fiecărui segment al unei locuințe, în combinații armonioase de culori și texturi de materiale. “Acest spațiu marca Rimadesio va fi o destinație emblematică pentru toți pasionații de design, pentru arhitecți și designeri de interior. Ne dorim să oferim clienților și vizitatorilor showroomului Rimadesio o experiență unică, prin care să fie transpuși într-o altă lume și care să le bucure privirea ”, a declarat Maria Grazia Rescigno, Showroom Manager, Rimadesio Bucharest.

Rimadesio oferă de acum și în România gama sa de uși, dulapuri, sisteme de rafturi, boiserie și colecții de mobilier. Deschiderea showroom-ului din București, primul showroom monobrand al Rimadesio din România, continuă strategia de expansiune globală a brandului și a angajamentului de a oferi clienților acces facil la produsele sale.

Despre Rimadesio

Rimadesio este o marcă italiană de mobilier de lux, cunoscută pentru calitatea sa excepțională, estetica contemporană și soluțiile de design funcțional.

Despre PINUM Doors & Windows

Compania Pinum Doors & Windows este prezentă în România din anul 1992 și este unul dintre cei mai mari producători și comercianți de uși, ferestre și parchet la nivel local.