CP Murali Store a investit 100.000 de euro în cel mai mare showroom de vopseluri decorative de lux din România

Murali Store, importatorul oficial al vopselelor premium Benjamin Moore în România și unul dintre cei mai mari distribuitori de vopsele de pe piața locală, a inaugurat cel mai mare showroom de vopsele decorative de lux din România. Investiția în noul showroom se ridică la peste 100.000 euro, și este parte a strategiei de dezvoltare a companiei, ca urmare a creșterii cererii cu 30% pentru vopsele premium pe piața amenajărilor interioare de lux în ultimii ani.

Showroom-ul Murali Store a fost deschis la finalul lunii iulie, se află în zona Calea Dorobanți din București, are o suprafață de aproape 200 mp, și este cel mai mare showroom de pe piața de vopsele de lux din țară. În showroom, clienții vor putea găsi o gamă extinsă de vopsele premium, 3.500 de nuanțe unice, aparținând brandului american Benjamin Moore, dar și brandurilor italiene Cebos și Valpaint.

“Showroom-ul Murali Store din București este al doilea showroom pe care l-am deschis, după cel din Timișoara în 2021, fiind o decizie firească, dar în același timp strategică pentru dezvoltarea business-ului nostru, având în vedere creșterea accelerată a pieței de amenajări interioare de lux din România. În ultimii ani, am avut o creștere de 30% a cererii pentru vopsele premium, ritm care se menține în prezent, iar Bucureștiul și zona de sud-est a țării aveau nevoie de un furnizor de încredere care să îndeplinească cerințele de consultanță personalizată atât pentru partenerii noștri, specialiștii în arhitectură și design interior, cât și pentru beneficiarii finali. Există un interes crescut din partea românilor pentru adăugarea de lux și rafinament în amenajările locuințelor, nu doar în București-Ilfov, ci și în județe precum Brașov, Constanța, Iasi, Cluj și Timișoara, pe care îl satisfacem prin soluțiile oferite prin colaboratorii noștri și echipa noastră de consultanți din cele două showroom-uri”, declară Adriana Dobriceanu, co-fondator Murali Store.

Proiectele de renovare și de aplicare a vopselelor încep de la 3.000 de euro pentru un apartament și ajung la 20.000 de euro pentru case cu o suprafață de 120 mp, afirmă Adriana Dobriceanu, care adaugă că „interesul pentru produse și soluții de amenajare interioară și decorarea locuinței este în prezent la cel mai mare nivel din ultimii ani, piața de lux cunoscând o nouă etapă de dezvoltare. Per total, vom vedea o creștere accentuată atât al nivelul business-ului nostru, cât și pe piață, nu doar în sezonul de vară, ci pe întreg anul 2023”.

CP Murali Store are vânzări anuale de 1,2 milioane de euro pentru vopselele americane Benjamin Moore, ceea ce reprezintă circa 50% din cifra de afaceri totală a companiei timișorene.

În 2023, Murali Store estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 22%, la peste 3 milioane de euro, cea mai mare parte din afaceri fiind generată de proiecte de amenajare pe segmentul B2C.

În ultimul an a crescut cererea și din partea segmentului de business, în special din HoReCa, unde principalele proiecte amenajate cu vopsele de la Murali Store au fost Casa Mița Biciclista din București, unde s-au folosit vopsele Benjamin Moore pentru renovarea saloanelor, și Restaurantul Raionul de Pește din Floreasca.