BSC Stefy&Costy ridică un aparthotel în orașul Eforie

BSC Stefy&Costy SRL a primit acordul de mediu pentru construirea unui aparthotel cu cinci etaje în orașul Eforie.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a decis, ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 4.10.2023, că proiectul „Construire hotel – apartament S+P+5E și împrejmuire teren“, propus a fi amplasat în orașul Eforie, zona Băi Reci, nu se supune evaluării impactului asupra mediului, scrie Focus Press.

Prin proiect se propune realizarea unui imobil cu funcțiunea de apartamente în regim hotelier, la etajele I – V, parcare auto, precum și împrejmuirea terenului. Suprafața totală a acestuia este de 2.268 mp, iar suprafața construită propusă este de 1.127 mp. Spațiile verzi vor fi în procent de peste 45% din suprafața terenului.

În imobil vor fi 111 studio-uri în regim hotelier, iar accesul se va realiza dinspre strada Belona. Locurile de parcare asigurate sunt în număr de 42, din care 32 la subsol, iar patru vor fi pentru persoanele cu dizabilități.

Societatea BSC Stefy&Costy SRL a fost înființată în anul 2014 și are sediul în orașul Ovidiu. Obiectul de activitate este cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii. Asociați, cu cote egale, sunt Zoe Angiu și Ștefan Boiu, acesta din urmă fiind și administratorul firmei. În 2022, cifra de afaceri a fost de 7.655.356 de lei, iar profitul net, de 3.138.934 de lei.