Buzz Residence ridică un hotel la marginea pădurii Breazu, Iași

Compania Buzz Residence își propune să dezvolte un proiect în inima Copoului, la marginea Pădurii Breazu, pe aleea Mihail Sadoveanu, în apropierea intersecției cu drumul către complexul „La Castel”. Planul urbanistic al acestui proiect va fi supus dezbaterii publice pe data de 20 februarie, la sediul Primăriei, scrie Apix.

Firma deține un teren generos, cu o suprafață de aproape 1.800 mp, pe care intenționează să ridice un imobil mixt cu o arhitectură modernă și funcțională. Proiectul vizează construirea a două niveluri în subsol, parter, 4 etaje și un etaj tehnic, cu scopul de a găzdui spații de servicii, zone hoteliere și birouri, conform prevederilor Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Conform specificațiilor, imobilul va ocupa o amprentă la sol de 600 mp și o suprafață totală de 3.000 mp. În cadrul proiectului, se va acorda o atenție deosebită spațiilor verzi, care vor însuma 540 mp, în timp ce spațiile pentru circulația pietonală vor fi de aproximativ 120 mp. De asemenea, parcările și zonele carosabile vor avea o suprafață totală de aproximativ 540 mp.

Conform estimărilor, compania anticipează obținerea autorizației de construire cel târziu până în martie 2025, moment în care vor începe lucrările de construcție, cu un termen de finalizare de 12 luni.

Buzz Residence este o companie fondată în 2019, specializată în lucrări de construcții rezidențiale și comerciale. În anul 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 2,1 milioane lei și un profit net de peste jumătate de milion de lei.