Ștefan Mandachi investește 4 milioane de euro într-un ansamblu cu 12 case, la Miroslava, Iași

Ștefan Mandachi, cunoscut pentru renumitul lanț de restaurante fast-food Spartan, dezvoltă un ansamblu rezidențial în comuna Miroslava din județul Iași, sub forma unei francize. Proiectul, denumit Miradis, va cuprinde 12 case individuale cu concepte premium.

Investiția în acest proiect se estimează la aproximativ 4 milioane de euro, iar lucrările sunt programate să înceapă în vara acestui an. Mandachi a subliniat că obiectivul este să ofere locuințe impecabil construite, reprezentând un punct de referință pentru franciza sa.

După lansarea proiectului în Iași, Mandachi intenționează să extindă conceptul și în alte orașe din țară. Casele din Miroslava vor avea dimensiuni între 176 și 200 de metri pătrați utili, fiind amplasate pe terenuri cu o suprafață cuprinsă între 450 și 500 de metri pătrați.

Motivația alegerii Miroslavei pentru acest proiect se datorează potențialului zonei, sprijinului activ al autorităților locale și, nu în ultimul rând, familiarității lui Mandachi cu zona, având o locuință personală acolo.

După vânzarea lanțului de restaurante Spartan anul trecut, într-o tranzacție de peste 20 de milioane de euro, Mandachi își concentrează acum atenția pe dezvoltarea acestui nou concept de afaceri. Modelul său de franciză este gândit să ofere predictibilitate, soliditate și stabilitate strategică investitorilor care doresc să se implice în construirea de noi cartiere de case sub brandul său.