Un nou Dedeman în Bucureşti, aproape de Electromagnetica, în locul fabricii Industria Iutei. Mai trebuie aprobări

Compania Industria Iutei, care are fabrică şi teren pe strada Veseliei din sectorul 5 (vezi foto), aproape de Electromagnetica, are AGEA în ianuarie iar pe ordinea de zi este aprobarea vânzării către Dedeman a terenului şi clădirilor cu un preţ de minimum 230 de euro/mp plus TVA, indică un document al companiei textile, consultat de revista Constructiv.

Un alt punct de pe ordinea de zi este aprobarea unui procentaj de 10% din valoarea vânzării pentru relocarea activităţii.

În cazul în care Dedeman deschide pe strada Veseliei, acesta ar putea fi al cincilea magazin din Capitală al fraţilor Pavăl. Asta dacă nu cumva vor deschide altul mai înainte. Omul de afaceri Dragoș Pavăl declara de curând că ţinteşte să aibă şapte magazine în Bucureşti.

Preţul de 230 euro de mai sus nu ar trebui să acopere şi costurile cu demolarea şi autorizarea delolării şi ar trebui să le suporte Dedeman, mai scrie pe ordinea de zi a convocatorului AGEA a companiei textile.

Dedeman este cel mai mare jucător de bricolaj din România iar numărul de unităţi ale fraţilor Dragoș și Adrian Pavăl, care controlează compania, a ajuns la 42, după ce în acest an a inaugurat magazinele din Pallady (Bucureşti) şi un altul în Timişoara.